На Прикарпатті двоє чоловіків до смерті забили 50-річного мешканця

На Прикарпатті двоє чоловіків до смерті забили 50-річного мешканця

У Коломиї затримали двох ймовірних зловмисників, які раніше до смерті побили місцевого мешканця. Суд обрав запобіжний захід для фігурантів – тримання під вартою.

Про це повідомляє поліція Прикарпаття.

В Коломиї два чоловіки завдали ударів 50-річному потерпілому, від яких він помер на місці. Про те, що потерпілий помер, повідомив до поліції його приятель. 

Поліцейські встановили, що чоловік помер від численних тілесних ушкоджень та внутрішньої крововтрати. Надалі правоохоронці з’ясували, що напередодні в оселі заявника відбувся конфлікт між потерпілим та мешканцями Коломийської територіальної громади. Молодикам - 25 та 27 років.

Під час конфлікту молодики умисно завдали 50-річному мешканцю Коломиї тілесних ушкоджень. Опісля покинули місце злочину. Потерпілий за деякий час помер. Обох фігурантів затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловікам оголосили підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, Росіяни готують посібник для шкіл з "історії новоросії" - ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
"Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки "Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки
У межах розслідування загибелі Гандзюк та пов'язаних із цим злочинів оголошено 18 підозр.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next