Перші поховання на військовому меморіальному кладовищі відбудуться цьогоріч - Мінветеранів

Перші поховання на військовому меморіальному кладовищі відбудуться цьогоріч - Мінветеранів

Перші поховання на Національному військовому меморіальному кладовищі відбудуться цього року.

Про це повідомив виконувач обов'язків міністра у справах ветеранів Олександр Порхун в ефірі телемарафону.

Можу сказати, що перші поховання стовідсотково відбудуться в цьому році,.. я думаю, на початку - в середині осені. Роботи зараз ведуться, тим паче погода дозволяє - немає дощів, - сказав Порхун.

Він нагадав, що проєкт будівництва першої черги Національного військового меморіального кладовища отримав позитивний висновок державної експертизи. Готується документація на оголошення торгів для визначення підрядника.

Нагадаємо, Запит на мобілізацію сформувало керівництво ЗСУ, і вона йде за цим планом - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next