"Укрзалізниця" встановила рекорд ‒ перевезла 100 000 пасажирів за добу

"Укрзалізниця" встановила рекорд ‒ перевезла 100 000 пасажирів за добу

«Укрзалізниця» впродовж червня перевезла 2,5 мільйона пасажирів — на 18% більше, ніж торік за цей же період. Окрім того, в один із днів місяця вдалося встановити рекорд. 

Про це повідомила пресслужба компанії. 

Залізничники встановили рекорд  — перевезли 100 тисяч пасажирів за добу. Це найбільша кількість від початку повномасштабного вторгнення, не враховуючи період масової евакуації.

Окрім того, рекордними є результати й щодо міжнародного сполучення. Минулого місяця так подорожували майже 210 тисяч пасажирів, що на 29% більше за показник червня 2023 року.

Найпопулярнішим поїздом у червні став №128 Запоріжжя — Львів. Ним за місяць проїхали 65 426 пасажирів. А от найбільшим попитом, як кажуть в «Укрзалізниці», традиційно користувалися такі сполучення:

  • Київ — Львів та Львів — Київ;
  • Харків — Київ;
  • Дніпро — Київ.

Також залізничники розповіли, що протягом місяця сервісом замовлень квитків для військовослужбовців та членів їхніх родин скористалися 8500 військових, переважно для виїзду з Харкова, Дніпра та Краматорська. Серед іншого компанія отримала 2652 групових онлайн-заявки та забезпечила подорожі з усіх куточків країни для 98 732 дітей і тих, хто їх супроводжував, на відпочинок та відновлення.

Нагадаємо, АРМА придбало військових облігацій на понад ₴4,2 мільярда

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
Loading...
Load next