На Буковині загинув селянин, який спалював сміття

На Буковині загинув селянин, який спалював сміття

В селі Горбова, Острицької територіальної громади, Чернівецького району виникло загоряння стерні та залишок сухої рослинності на відкритій території.

Про це повідомили у ДСНС у Чернівецькій області.

Пожежу ліквідували місцеві мешканці без залучення пожежно-рятувальних підрозділів. На місці виявлено тіло чоловіка 1967 року народження. Чоловік випалював сміття, але вогонь перекинувся, по сухій траві, на стерню пшениці. Він намагався сам ліквідувати пожежу. 

Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Нагадаємо, Наруга над тілом померлого робітника: На Тернопільщині судитимуть працівника агропідприємства

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next