В Україні створили Координаційний центр із питань протидії незаконному обігу вогнепальної зброї

В Україні створили Координаційний центр із питань протидії незаконному обігу вогнепальної зброї

Кабінет Міністрів утворив Координаційний центр з питань протидії незаконному обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї.

Про це повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Утворено Координаційний центр із питань протидії незаконному обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї. Затверджено Положення про Координаційний центр та його склад, - зазначив Мельничук.

Нагадаємо, Україна прагне отримати «незворотну» пропозицію про можливий вступ до НАТО – посол

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
В Україні заборонили облаштовувати паркомісця на тротуарах
Кабінет міністрів змінив правила паркування транспортних засобів в країні. Зокрема, нововведені зміни передбачають заборону облаштовувати паркомісця на тротуарах.
Loading...
Load next