В Івано-Франківській області закордонний паспорт оформила 102-річна жінка

В Івано-Франківській області закордонний паспорт оформила 102-річна жінка

102-річна прикарпатка оформила закордонний паспорт і стала найстаршою серед тих, хто оформив документ для виїзду за кордон в області.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області.

В Івано-Франківській області закордонний паспорт оформила 102-річна жінка.

Цікавий і дивовижний фотофакт у діяльності міграційної служби на Прикарпатті. Уперше в історії УДМС в Івано-Франківській області надали адміністративну послугу найстаршій з людей, які коли-небудь зверталися до міграційної служби з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, – йдеться у дописі. 

Оформили документи жінці у Калуському відділі міграційної служби. Ганні Гнатівні понад 102 роки. У дописі відзначають, що попри вельми поважний вік, жінка ще зберігає життєдайність.

Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити ій закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням, – заявили у міграційній службі.

Нагадаємо, У Великій Британії українські біженці ризикують залишитися безхатьками

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Івано-Франківщині стався землетрус магнітудою 2,9 На Івано-Франківщині стався землетрус магнітудою 2,9
Протягом 2021 року з території Надвірнянського району Івано-Франківської області було зареєстровано сім землетрусів, останній – 19 листопада з магнітудою 2,6.
Loading...
Load next