В Умані оголосили 26 липня днем жалоби за загиблим на фронті колишнім мером

В Умані оголосили 26 липня днем жалоби за загиблим на фронті колишнім мером

У зв’язку з героїчною смертю колишнього мера Умані, воїна, командира взводу кулеметників 58 ОМБ в місті 26 липня оголошено днем жалоби.

Про це повідомив міський голова Умані Ірина Плетньова.

26 липня в Уманській громаді оголошено день жалоби у зв’язку з героїчною загибеллю воїна-захисника – Олександра Цебрія. На знак скорботи за загиблим на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прошу приспустити Державний Прапор України та утриматись від розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування та інших громадських місцях, - написала Плетньова.

Також вона додала про церемонію прощання з героєм, яка відбудеться в суботу, 27 липня.

Початок прощання з воїном 27 липня 2024 р. призначено на 10 годину у Свято-Троїцькій Церкві ПЦУ. Об 11:30 відбудеться загальноміське вшанування воїна-захисника – «живий коридор», який простягнеться від Обеліску слави до Центральної площі. Загальноміське прощання - на Центральній площі. Поховання - на Алеї Героїв (Софіївська Слобідка).

Нагадаємо, Особисті дані українських абітурієнтів з ТОТ шифрують задля безпеки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next