Міносвіти запускає гарячу лінію «Школа офлайн»

Міносвіти запускає гарячу лінію «Школа офлайн»

Міністерство освіти та науки запускає гарячу лінію "Школа офлайн" з питань безпеки навчання.

Про це повідомив міністр освіти та науки Оксен Лісовий.

Цього тижня ми оголосили про старт комплексної політики "Школа офлайн". Її поступове впровадження розпочнеться вже 2024/2025 навчального року. Саме тому запускаємо гарячу лінію «Школа офлайн», щоб ви могли напряму поставити запитання та отримати чіткі відповіді, - заявив міністр.

Звернутися із запитаннями можна на номер 1545, обрати в меню «5». Дзвінки приймаються в будні з 9:00 до 17:00 (у п'ятницю до 16:00).

Детальніше про «Школу офлайн» можна дізнатися на сайті offlineschool.mon.gov.ua та Viber-каналі: https://bit.ly/4cjSW9P

Нагадаємо, В Україні створено кадровий резерв учителів зі збереженням зарплати

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року
МОН надіслало керівникам управлінь освіти та директорам шкіл листі-роз’яснення щодо початку нового навчального року. Зокрема, у ньому йдеться про особливості навчання під час карантину.
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next