На Рівненщині перевірили 23% укриттів у школах

На Рівненщині перевірили 23% укриттів у школах

Нині коштом державного та місцевих бюджетів триває облаштування семи укриттів у школах Сарненського та Вараського районів.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

У Рівненській області обстежили 209 укриттів у навчальних закладах - це майже 23%. За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, фахівці перевіряють стан пожежної безпеки закладів освіти та укриття. Загалом у закладах освіти області наразі є 932 власні сховища та 290 об’єктів, що використовують за договором.

Крім того, зараз коштом державного та місцевих бюджетів триває облаштування семи укриттів у школах Сарненського та Вараського районів. У Бабинському та Котівському ліцеях Рівненського району завершили будівництво та здали в експлуатацію споруди цивільного захисту. Також завершили капремонт укриття у Березнівському ліцеї №2.

Перший заступник зазначив, що цьогоріч у першому кварталі до фонду захисних споруд додали ще понад пів сотні найпростіших сховищ.

Загалом для укриття населення в області створено фонд захисних споруд цивільного захисту в кількості 2309 об’єктів, до якого належать 129 сховищ, 1556 протирадіаційних укриттів, 6 споруд подвійного призначення та 618 найпростіших сховищ.

Нагадаємо, Технології ШІ на полі бою: Залужний зустрівся із віцепрезидентом компанії Palantir

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next