Технології ШІ на полі бою: Залужний зустрівся із віцепрезидентом компанії Palantir

Технології ШІ на полі бою: Залужний зустрівся із віцепрезидентом компанії Palantir

Колишній головнокомандувач Збройних Сил України, надзвичайний повноважний посол у Великій Британії Валерій Залужний зустрівся із виконавчим віцепрезидентом технологічної компанії Palantir у Великій Британії та Європі Луїсом Мозлі.

Про це повідомляє Залужний.

Він зазначив, що під час зустрічі подякував за вже зроблений важливий та своєчасний внесок в оборону України. Колишній головком зазначив, що завдяки поєднанню передових технологій компанії Palantir та практичного досвіду ЗСУ спільно вдалося забезпечити точність і швидкість обробки розвідувальної інформації.

Компанія Palantir спеціалізується на аналітиці великих даних. Залужний повідомив, що співпраця продовжиться. 

На часі сумісна робота з опануванням технологій штучного інтелекту на полі бою. Обговорили подальші кроки. Залишаємося разом. Впевнений що спільними зусиллями ми здатні опанувати технології і перемогти, - наголосив Залужний. 

Нагадаємо, У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі "Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі
Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк розповів, чи готове українське військо до можливого загострення бойових дій та про можливу контрнаступальну операцію.
Loading...
Load next