На транспорті Медведчука вже заробили для ЗСУ 3 млн гривень

На транспорті Медведчука вже заробили для ЗСУ 3 млн гривень

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало автотранспорту колишнього народного депутата України Віктора Медведчука вже майже на 3 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба АРМА.

Автомобіль Maybach (2003 року) Медведчука пішов з молотка за 1,8 мільйона гривень. Крім того, окремим лотом на аукціоні продали його останній квадроцикл (2004 року) марки Bombardier за 160 тисяч гривень. На ці кошти АРМА купить військові облігації. 

Таким чином, вкотре кошти від автотранспорту держзрадника прямо підуть на підтримку Збройних сил України, — йдеться в повідомленні.

В агентстві нагадали, що раніше вже продали баггі та квадроцикл Медведчука за майже 1 мільйон гривень. Також незабаром на аукціоні продадуть 20 колекційних годинників колишнього депутата, їхню вартість оцінюють у 10 мільйонів гривень. Крім того, на продаж очікують ще 136 картин Медведчука.

В АРМА пообіцяли, що 92-метрова яхта Royal Romance також «обовʼязково буде реалізована». 

Розраховуємо на нову ухвалу суду за поданням Офісу генерального прокурора щодо арешту яхти та передачі активу на реалізацію, — йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, Українці використовують британські танки на Курщині ‒ Sky News

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next