Продаж картин Медведчука: АРМА обрало переможця конкурсу

Продаж картин Медведчука: АРМА обрало переможця конкурсу

Конкурсна комісія Національного агентства з розшуку та менеджменту активів обрала компанію, яка проведе аукціон із продажу картин з колекції Віктора Медведчука.

Про це повідомила голова АРМА Олена Дума.

Вже скоро картини колаборанта Віктора Медведчука будуть реалізовані через систему Prozorro.Продажі. Конкурсна комісія обрала переможця. Реалізатором колекції картин та ікон у кількості 136 одиниць став ПП «Тендер онлайн, ‒ йдеться в повідомленні.

Крім цього, за ініціативи АРМА, після звернення до Мінкульту експерти Національного художнього музею України оглянули 285 картин. З них 112 картин визнано такими, що мають культурну та історичну цінність.

Нагадаємо, Оновлена Угода про вільну торгівлю між Україною і Канадою набула чинності

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці арештували активи дружини Віктора Медведчука (фото, відео) Правоохоронці арештували активи дружини Віктора Медведчука (фото, відео)
Слідчі дії проводилися в рамках досудового розслідування за фактами протиправних дій посадових осіб товариства.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Loading...
Load next