У Міноборони розповіли як виправити помилку в застосунку «Армія+»

У Міноборони розповіли як виправити помилку в застосунку «Армія+»

Міністерство оборони України надало алгоритм дій, як виправити, якщо застосунок "Армія+" пише про воїна Збройних сил України, що він не є військовим.

Про це повідомляє Міноборони.

“Армія+ вже тиждень як працює у війську. За цей час маємо понад 60 тисяч успішних авторизацій”, - ідеться у повідомленні.

У Міноборони зауважили, що продовжують отримувати одне з найпоширеніших зараз питань: “Я не військовий у Армія+. Чому так?”. Зараз застосунок доступний для військовослужбовців ЗСУ і Держспецслужби транспорту. Для інших Сил оборони України Армія+ буде доступна згодом.

Цифровізація повинна торкнутись всього війська, - наголосили у відомстві.

Застосунок також може не ідентифікувати військового, якщо оператори Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не внесли дані про військову службу в реєстр "Оберіг", або внесли із помилкою.

У такому разі дані можна оновити, для цього необов'язково йти до ТЦК. Виправити дані онлайн можна через застосунок "Резерв+". Для цього необхідно заповнити три поля інформації оновлення даних.

Коли стане стане доступним ваш документ, натисніть три крапки на головному екрані і оберіть “Виправити дані онлайн”, - заявили у міністерстві.

Потім слід зробіти запит, обравши пункт “Я військовий, але досі на обліку”, і подати запит на виправлення даних. Також треба додати дані, у запиті вказати ТЦК та СП, що призвав на службу, і номер військової частини, а потім надіслати запит.

Оновлення даних зазвичай займає кілька хвилин. Якщо все буде успішно, то людина отримає сповіщення про зміни у реєстрі. Якщо ж дані не оновились протягом кількох діб, необхідно написати в особисті на сторінку Армія+, і служба підтримки допоможе.

Нагадаємо, В уряді Польщі заперечили будь-яку причетність до підриву "Північних потоків"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next