Перші 40 шкіл приєдналися до застосунку «Мрія»

Перші 40 шкіл приєдналися до застосунку «Мрія»

Президент Володимир Зеленський повідомив, що відсьогодні перші 40 українських шкіл приєдналися до застосунку «Мрія». Загалом на старті, за його словами, додаток має вже 100 тисяч користувачів у різних регіонах України.

Про це, як повідомляється у соцмережі Х, Глава Української держави сповістив у Запоріжжі під час регіонального освітнього форуму «Створюємо майбутнє разом».

Відсьогодні перші 40 шкіл приєдналися до «Мрії». Загалом на старті вже є 100 тисяч користувачів у різних частинах нашої держави, і зокрема тут, у Запоріжжі. Але мають можливість приєднатися всі школи України. Я вдячний усім в команді нашої держави, хто працював заради «Мрії». Як би складно не було, ми захищаємось від ворога, зміцнюємо нашу державу, додаємо Україні можливостей. І ми робимо все, щоб Україна й кожен в Україні дійсно могли реалізувати свою мрію – мрію про мирне, сучасне та вільне життя всієї нашої держави й усіх наших людей. І кожної української дитини, - розповів Володимир Зеленський.

Нагадаємо, У Миколаєві затримано бухгалтерку, яка намагалася підготувати ракетний удар по місту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року
МОН надіслало керівникам управлінь освіти та директорам шкіл листі-роз’яснення щодо початку нового навчального року. Зокрема, у ньому йдеться про особливості навчання під час карантину.
В Одесі на вимогу Кременя закрили російськомовний дитячий журнал “Пчелка” В Одесі на вимогу Кременя закрили російськомовний дитячий журнал “Пчелка”
Перестали видавати одеський дитячий журнал "Пчелка". Причиною цьому слугувало звернення до мовного омбудсмена Тараса Кременя.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next