Сьогодні мешканців Чернівців закликають не відвідувати парки

Сьогодні мешканців Чернівців закликають не відвідувати парки

У Чернівцях попередили місцевих мешканців та гостей міста про заборону відвідин двох парків впродовж 2 жовтня.

Про це повідомили в департаменті інфраструктури та благоустрою ЧМР.

У планах міськради - обробляти від кліщів парк імені Шевченка та Жовтневий.

Для цього використаємо акарицидну отруту. Засіб не становить небезпеки для людини. Втім, краще утриматися від відвідування цих парків впродовж двох днів, - зазначили у міській раді.

Нагадаємо, З частини Сумщини оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернівцях місцевим не сподобався прапор УПА на фасаді школи У Чернівцях місцевим не сподобався прапор УПА на фасаді школи
Директорка навчального закладу обурена звинуваченнями, оскільки не порушувала закону.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
Loading...
Load next