Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу

Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".

Пріоритетним кандидатом на вакантну посаду нового головного тренера збірної України, після звільнення легендарного футболіста Андрія Шевченка, залишається Сергій Ребров. Проте, ім'я головного тренера національної команди можуть оголосити не сьогодні як повідомлялось раніше, а у четвер, 12 серпня.

Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко.

Хочу попросити дочекатися рішення УАФ, тому що рішення приймає виконком. Виконком обов'язково відбудеться в понеділок, там будуть розглянуті питання не лише по збірній України і її виступам. 

Сергій Ребров - це перспектива на кілька відбіркових циклів для України. Він хороший тренер, ми хочемо бачити його в збірній. Але є обставини, які дуже важливі і не потрібно забігати наперед, - зазначив Павелко.

Президент Української асоціації футболу наголосив, що новий тренерський штаб, зокрема й майбутній головний тренер працюватимуть до фінальної стадії наступного Євро, який пройде у червні-липні 2024 року в Німеччині.

Я бачився з Сергієм Ребровим, це відповідальний момент для нього, але він розуміє всі юридичні питання. Він бачить у збірної України великий потенціал, не розглядаючи варіанти про втрачені шанси на ЧС-2022, - додав Павелко.

Наразі ж ситуацію ускладнює те, що у Сергія Реброва є діючий контракт з еміратським футбольним клубом "Аль Айном". Тренер повинен розв'язати усі юридичні питання, щоб очолити збірну України.

Нагадаємо, що голова комітету збірних України УАФ Мирон Маркевич заявив, що йде зі своєї посади, оскільки хоче знову працювати тренером. А наставником збірної України стане Сергій Ребров.

Зокрема, наразі УАФ шукає нову кандидатуру на посаду головного тренера національної збірної України з футболу, оскільки Андрій Шевченко нещодавно заявив, що не бажає продовжувати свій контракт.

Читайте також
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Loading...
Load next