Петраков офіційно очолив збірну України з футболу

Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.

Національну збірну України з футболу очолив Олександр Петраков. Він готуватиме національну збірну до подальших виступів у кваліфікації до ЧС-2022 у статусі виконуючого обов’язки головного тренера.

Відповідне рішення ухвалив Виконком Української асоціації футболу. Про це повідомив голова організації Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Олександр Васильович - всесвітньо відомий спеціаліст, має високий авторитет серед нашої футбольної спільноти і необхідні знання та досвід для того, щоб на даному етапі очолити головну команду країни, - йдеться у повідомленні. 

За його словами, Петраков мав одноголосну підтримку членів виконкому. Зазначимо, що саме він привів українську збірну команду U-20 до перемоги на чемпіонаті світу з футболу у 2019 році.

Нагадаємо, що раніше головним кандидатом на посаду головного тренера був Сергій Ребров, але – на заваді став контракт з Аль-Айном.

 

Читайте також
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next