Жіноча команда "Карпати" може припинити своє існування через фінансові проблеми (фото)

Жіноча команда "Карпати" може припинити своє існування через фінансові проблеми (фото)
На цей час команда займає 9-е місце з 11 в Вищої ліги України. Однак, вже найближчим часом команда може припинити своє існування, оскільки не отримує фінансової підтримки через, що не може проводити тренування.

Футбольна жіноча команда "Карпати" незабаром може припинити своє існування. Так, у пресслужбі футбольного клубу поділились інформацією про те, що зараз клуб переживає не найкращі часи й знаходиться на межі зникнення. Причиною проблем та скрутного становища у жіночих "Карпатах" є відсутність фінансової підтримки.

Жіноча команда "Карпати" почала виступи у Вищій лізі сезону 2021/2022, як окремий жіночий клуб та через відсутність фінансової підтримки все йде до того, що незабаром львівський клуб припинить існування, - йдеться у повідомленні клубу.

Так, команда вже 7 днів не проводить тренування, оскільки у клубу немає коштів для оплати оренди поля на СКА. Все це призводить до неминучого руйнування, а жіноча команда "Карпат" перебуває на межі зникнення.

 

Зауважимо, що основна проблема полягає в тому, що жіночі "Карпати" так і не перейшли зі структури клубу Олега Смалійчука в команду Володимира Матківського. Зокрема, раніше команда зареєструвала нову юридичну особу ТОВ ПЖФК "Карпати", яке належить двом футболісткам львів’ян — Надії Чайці та Надії Стець.

Нагадаємо, що 15 липня, перед стартом сезону відбулася презентація футбольного клубу "Карпати" на якій представники клубу заявляли, що клуб останні місяці фінансував жіночу футбольну команду "Карпати", і найближчим часом офіційно створить відповідний підрозділ в структурі клубу. Однак, ймовірно такі заяви були лише на словах, а не на ділі. 

Читайте також
Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео) Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)
Львів'янин Роман Яремчук, який раніше грав за бельгійський "Гент" підписав п'ятирічний контракт із футбольним клубом "Бенфікою" – 37-разовим чемпіоном Португалії.
Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео) Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео)
У Львові під загрозою ще одні "Карпати". Цього разу жіночі. Команда з нового сезону виступає самостійно. Зараз у клубу немає коштів навіть на тренування, а за 5 днів потрібно вдома приймати київський "Аттекс".
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
Loading...
Load next