Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)

Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)
Львів'янин Роман Яремчук, який раніше грав за бельгійський "Гент" підписав п'ятирічний контракт із футбольним клубом "Бенфікою" – 37-разовим чемпіоном Португалії.

Український форвард та екснападник бельгійського "Гента" Роман Яремчук офіційно став гравцем португальського футбольного клубу "Бенфіка". За перехід 25-річного українця Бенфіці довелось викласти Генту щонайменше 17 мільйонів євро - цей трансфер увійшов у десятку найдорожчих в історії "Бенфіки". Про це повідомила пресслужба португальського клубу на своїй сторінці в Instagram.

Форвард також підписав 5-річний контракт із португальськими "орлами" та вже обрав номер під яким гратиме за нову команду - 15.

Окрім цього, Яремчук повідомив, що колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко також був причетний до його трансферу в Португалію.

Моє завдання - забивати голи, саме для цього я і перейшов у Бенфіку. Я раніше в кар'єрі забивав голи і буду працювати, щоб продовжувати це робити тут. З приводу цього переходу я говорив з Шевченком під час Євро-2020. Ми обговорювали Бенфіку, він сказав, що це відмінний клуб, де я зможу прогресувати.

Бенфіка - найбільший клуб Португалії, всі знають цю команду, так що це велика відповідальність для мене, - зізнався футболіст.

Зауважимо, що нападник вже повноцінно занурився у тренувальний процес нового клубу та провів перше тренування на просторах Португалії, повідомляє ФК на своїй сторінці у Twitter. Зокрема, до переходу в Бенфіку українець чотири роки грав за Гент, в складі якого забив 61 м’яч в 125 матчах.

Нагадаємо, що окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником Яремчуком, цікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.

 

Читайте також
Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому" Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"
Гравцем бельгійського "Гента" та збірної України Романом Яремчуком італійський футбольний клуб з Риму та його тренер Жозе Моурінью.
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
Loading...
Load next