Для Ентоні гроші не головне, — промоутер Джошуа про реванш з Усиком

Для Ентоні гроші не головне, — промоутер Джошуа про реванш з Усиком
Промоутер Хірн запевнив, що немає жодної угоди, відповідно до якої Джошуа відмовляється від реваншу.

Промоутер Ентоні Джошуа, Едді Хірн прокоментував чутки, що британець може відмовитися від реваншу з Олександром Усиком за відступні. Потенційна відмова Джошуа дозволить Усику зустрітися з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу. Про це пише DAZN.

Зазначимо, на початку цього тижня повідомлялося, що колишній чемпіон у важкій вазі був готовий прийняти 15 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб відмовитися від матчу-реваншу проти українця, який очікувався на кінець квітня або на початку травня, що спростував 32-річний британець.

Виступаючи на DAZN Boxing Show, Хірн дав зрозуміти, що жодного рішення не було прийнято, і що будь-яке таке рішення буде прийнято самим Джошуа.

Я думаю, що Ей Джей з його POV: він завжди був босом, він завжди був хлопцем, який дзвонить, приймає рішення, — сказав він. У газетах було багато припущень, що угода укладена. Я думаю, що іноді це трошки підсилює його. Коли угода буде укладена, ви почуєте це від мене, — зазначив промоутер.

Едді Хірн додав, що Джошуа ніколи не уникав боїв з важкими суперниками, але припустив, що боксер може спершу зустрітися з іншим бійцем, а не Усиком.

Ентоні ніколи нікого не уникав, він не хоче, щоб хтось думав, що боїться цього виклику. Іноді тобі треба думати своєю головою. Тут можна зіграти по-розумному, але для Ентоні гроші не головне. Якщо в його плані буде сенс із погляду розвитку, роботи з новим тренером, то, можливо, він спочатку проведе якийсь бій. Для нього головне — спадщина. Він думає тільки про Усика, — резюмував Хірн.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які шанси в українця стати абсолютним чемпіоном.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Готовий поставити будь-які гроші, що він витре ним підлогу, — Чісора про Джошуа в реванші з Усиком Готовий поставити будь-які гроші, що він витре ним підлогу, — Чісора про Джошуа в реванші з Усиком
Ще перед першим боєм Ентоні та Олександра Чісора давав гарантії, що його співвітчизник нокаутує українця.
Усик проти Джошуа: український боксер вийде на ринг в рукавичках з написом "Ukraine" (відео) Усик проти Джошуа: український боксер вийде на ринг в рукавичках з написом "Ukraine" (відео)
Олександр Усик, і Ентоні Джошуа є олімпійськими чемпіонами Лондона. Українець виграв золото у важкій вазі, а британець - у суперважкій.
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
Loading...
Load next