Готовий поставити будь-які гроші, що він витре ним підлогу, — Чісора про Джошуа в реванші з Усиком

Готовий поставити будь-які гроші, що він витре ним підлогу, — Чісора про Джошуа в реванші з Усиком
Ще перед першим боєм Ентоні та Олександра Чісора давав гарантії, що його співвітчизник нокаутує українця.

Британський боксер Дерек Чісора висловив упевненість, що його співвітчизник Ентоні Джошуа переможе у реванші чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO українця Олександра Усика. Гучну заяву 38-річний атлет зробив в інтерв'ю YouTube-каналу SecondsOut.

Я готовий поставити будь-які гроші на те, що Джошуа витре Усиком підлогу в реванші, — сказав Дерек.

Також колишній чемпіон світу Рікі Хаттон вважає, що Ентоні Джошуа все ж може перемогти Олександра Усика в реванші. Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

Британець наполягає, що його співвітчизник мусить використати свої габарити і просто тиснути ними на українця.

Хаттон додав, що Джошуа варто використати стартовий натиск і спробувати відправити Усика в нокаут.

Своєю чергою Егіс Клімас, менеджер лідера хевівейта Олександра Усика (19-0, 13 КО), в інтерв'ю YouTube-каналу USACHEV TV прокоментував нещодавні образи на адресу свого підопічного, які надходили з боку чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (31-0-1, 22 КО).

Питання про поведінку Ф'юрі. Ви, як представник Саші, як реагуєте? Як Саша сам реагує? Коли тебе публічно бомжарою називають, це, напевно, не дуже приємно?

Я думаю, що Саша навіть не чує, що він говорить. Те ж саме, якщо згадайте, коли у нас була прес-конференція з Тоні Беллью. Тоні п'ять хвилин говорив, що Саша ніколи не бачив такого удару як у нього, що Саша не зможе його вирубити ... Запитали у Усика про його висловлювання. Він так подивився і каже: «Він жартує». І все.

Нагадаємо, раніше Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа "Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа
Усик розповів, що поєдинок з Джошуа був хорошим, але в реванші він виступить ще краще. Спортсмен наголосив, що буде "сильніше і швидше".
"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву "Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву
Усик переміг Джошуа у першому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року.
Для Ентоні гроші не головне, — промоутер Джошуа про реванш з Усиком Для Ентоні гроші не головне, — промоутер Джошуа про реванш з Усиком
Промоутер Хірн запевнив, що немає жодної угоди, відповідно до якої Джошуа відмовляється від реваншу.
Loading...
Load next