Якщо Джошуа не дозволить мені підготувати його до реваншу, то йому не вдасться перемогти Усика, — Тайсон Ф’юрі

Якщо Джошуа не дозволить мені підготувати його до реваншу, то йому не вдасться перемогти Усика, — Тайсон Ф’юрі

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився думками про реванш Усик-Джошуа. Про це пише BoxingScene, передає Tribuna.com.

Якщо Ентоні Джошуа не притягне свій зад до Моркамба і не дозволить мені підготувати його до цього бою, Роберт Гарсія та десять таких, як він, не змусять його перемогти Усика. По-перше, вони його не знають. По-друге, вони не знають його можливості. По-третє, він не маленький мексиканець, який може йти з кимось один на один 15 раундів. Якщо він з першого раунду намагатиметься нокаутувати Усика та бути агресивним, він отримає високі швидкості у перших чотирьох раундах, почне зависати у п’ятому раунді і його зупинять у шостому чи сьомому.

Якщо він прийде в Моркамб-Бей, я навчу його, як бути справжнім вікінгом протягом дванадцяти раундів і як поводитися з цими маленькими середньоваговиками, тоді він переможе. Зараз я бачу, що його знову поб’ють. Двічі поспіль, дитинко, і це кінець. Все залежить від плану Роберта Гарсії. Щоб йти вперед і чинити тиск, як і повинен робити боєць з великими габаритами, йому потрібно мати два двигуни, чи не так? Він також повинен вміти тримати удари, і повинен мати яйця як у Кінг-Конга. Нічого з цього у нього нема.

Крім цього, йому потрібен найкращий план на бій. Якщо просто виставити ногу і бити, то неможливо виграти. Якщо він тренується з Робертом Гарсією, то він може спробувати нокаутувати Усика таким чином. Якщо він так діятиме, то бій триватиме не більше восьми раундів, – сказав Ф’юрі.

Нагадаємо, раніше ЗМІ назвали нову дату реваншу між Усиком та Джошуа.

Loading...
Load next