"Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком

"Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком
Така практика використовується у Дженоа вже не вперше.

Дженоа та Андрій Шевченко все ще пов'язані контрактом. Італійський клуб вирішив обійти велику компенсацію для українця, яка була прописана в угоді. Про це повідомив телеграм-канал BurBuzz.

За словами журналіста Ігоря Бурбаса, Дженоа вирішила не платити компенсацію Андрію Шевченку за розірвання контракту з українським наставником. Це вже не перший такий випадок від "грифонів".

Шевченко продовжить перебувати на контракті з «Дженоа» доти, поки не знайде нового місця роботи. Відповідно поспішати з працевлаштуванням нагальної потреби немає. Самі розумієте — зарплата щомісяця у повному розмірі виплачуватиметься аж до літа 2024-го, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чистими заробітна плата складає 2,3 млн. євро на рік. Ще 1 млн. Андрій Шевченко мав отримати бонусом, якби зберіг прописку у Серії А.

Але не судилося. Керівництво вирішило інакше і тепер утримуватиме на балансі увесь штаб українця, який обходиться клубу у 7 млн. річних. Шевченко —вже третій алленаторе, який нині на чинному контракті у «Дженоа» і відсторонений від управління командою, — зауважує журналіст.

І насамкінець ще один інсайдик. В останні дні біля керма «грифонів», коли доля коуча була визначена, на нього, виходив «Галатасарай» і робив конкретну пропозицію. Але українець відповів відмовою, — додав Бурбас.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Шевченко може очолити збірну Польщі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
"Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі "Зацікавився як новим тренером": Шевченко може очолити збірну Польщі
Раніше українця Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера італійського "Дженоа".
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next