Збірна Росії з художньої гімнастики відмовилася від участі в етапі Гран-прі у Києві

Збірна Росії з художньої гімнастики відмовилася від участі в етапі Гран-прі у Києві
Етап Гран-прі з художньої гімнастики у Києві має відбутися від 14 до 15 березня 2022 року.

Президент Всеросійської федерації художньої гімнастики (ВФХГ) Ірина Вінер-Усманова заявила, що збірна команда країни не виступить на етапі Гран-прі у Києві.

Слова спортивної чиновниці наводить Р-Спорт.

У зв'язку із ситуацією, що склалася між Росією та Україною, звичайно, на сьогодні збірна Росії до Києва не поїде, — сказала Вінер-Усманова.

Зазначається, що таку заяву президент ВФХГ зробила наступного дня після того, як президент Росії Володимир Путін підписав указ про визнання незалежності "Л/ДНР".

Етап Гран-прі з художньої гімнастики у Києві має відбутися від 14 до 15 березня 2022 року.

Своєю чергою через визнання Росією «незалежності» самопроголошених «Л/ДНР» депутати й високопосадовці Великої Британії закликають УЄФА переглянути своє рішення щодо проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Санкт-Петербурзі. Про це пише Independent.

Кілька британських високопосадовців закликали футбольну спілку «терміново переглянути» рішення про фінал турніру у Санкт-Петербурзі, щоб не створювати «неправильних сигналів».

Це те, про що треба подумати, з огляду на цей відкритий акт агресії. Проведення такої знаменної події в той же час, коли їдуть російські танки, надсилає абсолютно неправильні сигнали, — сказав член британського парламенту від консерваторів Джуліан Найт.

З таким же закликом звернулася й колишня міністерка спорту Трейсі Крауч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що УЄФА розслідуватиме поведінку фанатів на матчі Україна-Росія.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next