«Ми віримо у вас, тримайтеся»: світові зірки вражені відданістю та патріотизмом Усика та Ломаченка

«Ми віримо у вас, тримайтеся»: світові зірки вражені відданістю та патріотизмом Усика та Ломаченка

Відомі люди всього світу закликають українців єднатися проти ворога. А також звернулися до Василя Ломаченка та Олександра Усика зі словами підтримки й сподіваннями, що видатні боксери незабаром відстоюватимуть гідність України на рингу.

Президент WBC Маурісіо Сулейман зауважив, що Олександр Усик та Василь Ломаченко стали справжніми героями.

Мене звати Маурісіо Сулейман – зі Світової боксерської ради. Я лиш хочу сказати моїм дорогим чемпіонам Олександрові Усику, Василю Ломаченко – ви – герої! Зараз час повернутися та подарувати Україні шалене задоволення, великі моменти з рингу. Ми сумуємо за вами, весь боксерський світ сумує за вами! Хай благословить Бог! Бережіть себе!, — зауважив він.

Також боксерський промоутер Роберт «Боб» Арум заявив, що світову арену засмучує відсутність наших боксерів на рингу і сподівається, що вже скоро вони повернуться на свої місця.

Спортсмени з усього світу і зокрема більшість із нас – боксери, по-справжньому сумуємо, дивлячись як видатні таланти як Василь Ломаченко та Олександр Усик – двоє провідних бійців на рингу, воюють на війні. І той факт, що вони не виступають – нас дуже засмучує. Сподіваюся, ми побачимо повернення дивовижних талантів у найближчому майбутньому, — запевнив Роберт «Боб» Арум.

Своєю чергою американська акторка, танцівниця, режисерка, громадська діячка Розі Перес зазначила, що підтримує та поважає всіх українців. Також вона звернулася до наших спортсменів, які стали легендами боксу.

Звертаюся до моїх друзів: Лома, Усик, брати Кличко. Уся боксерська спільнота стоїть за вами. Ми вражені вашою відданістю в боротьбі за Батьківщину. Будь ласка, бережіть себе, хлопці! Ви потрібні сім’ї, ви потрібні коханим, ви потрібні нам. Я щиро сподіваюся побачити вас на рингу вже дуже-дуже скоро! Залишайтеся сильними! З любов’ю, — сказала Розі Перес.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next