Чоловік Світоліної обіграв лідера світового рейтингу з росії

Чоловік Світоліної обіграв лідера світового рейтингу з росії

В рамках третього кола турніру Мастерса (АТР-1000) відбулося протистояння чоловіка українки Еліни Світоліної – Гаеля Монфіса, із лідером рейтингу АТР росіянином Даниїла Мєдвєдеваю. Повідомляє на сайт "Великого тенісу України" та АТР.

Францз Монфіс вдруге в кар'єрі обіграв чинну першу ракетку світу (Надаль/Доха-2009) і вийшов уперед в особистому протистоянні з Мєдведєвим (2:1). Рахунок матчу 4:6, 6:3, 6:1.

Француз вп'яте зіграє в четвертому колі турніру в Індіан-Веллс. Свій найкращий результат на цих кортах він показав у 2019 році, коли дійшов до чвертьфіналу. Суперником Монфіса стане 18-річний іспанець Карлос Алькарас, який розгромив Роберто Баутіста-Агута та здобув восьму перемогу поспіль (наприкінці лютого Алькарас виграв титул у Ріо-де-Жанейро).

Зараз у моїх родичів, моєї другої сім'ї, триває боротьба. Нелегко було бачити, як моя дружина кілька тижнів тому плакала щоночі. Це було важко, це було дуже важко. Звичайно, я був і залишаюся поруч із нею, з сім'єю щодня …

Досі багато родичів все ще залишаються в Україні… Мені складно це все описати… Я сам усередині того, що відбувається… Це просто якесь божевілля, якщо починаєш про це замислюватися. Але ми намагаємося впоратися з цим якнайкраще. І, безумовно, зі свого боку я намагаюся бути тим плечем, на яке Еліна і вся моя друга сім'я можуть спертися. Я роблю для них все, щоб вони були щасливі та в безпеці.

Я роблю все, що зараз у моїх силах, - наголосив Монфіс.

Поразка Медведєва, дозволить за підсумками Мастерса в Індіан-Веллс, повернутись на перший рядок рейтингу АТР сербу Новаку Джоковичу, який пропускає американську серію турнірів через відсутність вакцинації від коронавірусу.

Нагадаємо, що український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції. Сергій Ребров також розповів про своїх батьків, які ховаються в бомбосховищах.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Світоліна обіграла єгиптянку Шериф на старті турніру WTA у Дубаї Світоліна обіграла єгиптянку Шериф на старті турніру WTA у Дубаї
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна вийшла до другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Dubai Duty Free Tennis Championships у Дубаї (ОАЕ) із призовим фондом $768,68 тис.
Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео) Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео)
За результатами першого тижня спортивних змагань Світоліна залишилася єдиною українкою на турнірі.
Українська тенісистка встановила персональний рекорд Українська тенісистка встановила персональний рекорд
Тенісистка здійснила ривок у рейтингу WTA.
Loading...
Load next