Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео)

Вийшла до чвертьфіналу US Open: українка Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу (відео)
За результатами першого тижня спортивних змагань Світоліна залишилася єдиною українкою на турнірі.

Українська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі вийшла до чвертьфіналу "US Open", обігравши при цьому у двох сетах колишню першу ракетку світу Сімону Халеп. Так, у четвертому колі змагань посіяна під 5-м номером Світоліна взяла гору над 12-м номером "посіву" румункою Халеп - 6:3, 6:3.

У матчі Еліна зробила 5 ейсів, 16 віннерів та 14 невимушених помилок. У Сімони Халеп - 22 невимушені помилки. Таким чином, Світоліна вперше цього року пробилася до чвертьфіналу на турнірах "Великого шолому".

Зокрема, це була десята зустріч двох тенісисток: за особистими матчами попереду була Еліна, 5:4. Проте, на турнірах "Великого Шолому" тенісистки зустрічалися двічі, і всі ці рази перемагала саме Сімона.

Це точно був сильний матч. Я була дуже налаштована на цю гру, оскільки знала, наскільки сильним бійцем є Сімона, мені потрібно було показати свій найкращий теніс. Думаю, це був чудовий матч, я насолоджувалася ним і дуже задоволена перемогою, - зазначила Еліна після матчу.

Зауважимо, що путівку до півфіналу турніру Еліна Світоліна розіграє з переможницею протистояння між німкенею Анжелік Кербер та Лейлою Фернандес з Канади.

 

Читайте також
Українська тенісистка встановила персональний рекорд Українська тенісистка встановила персональний рекорд
Тенісистка здійснила ривок у рейтингу WTA.
Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді Українська тенісистка Світоліна програла на турнірі WTA в Канаді
Українка уперше в кар'єрі програла британці Джоанні Конті. Матч тривав більше двох годин.
Loading...
Load next