Фінал Ліги чемпіонів: наставник "Ліверпуля" Юрґен Клопп пообіцяв грати для людей в Україні

Фінал Ліги чемпіонів: наставник "Ліверпуля" Юрґен Клопп пообіцяв грати для людей в Україні

Головний наставник "Ліверпуля" Юрґен Клопп пообіцяв, що його команда гратиме фінал Ліги чемпіонів-2021/22 для людей в Україні.

Про це заявив сам німецький тренер, якого цитує в Twitter журналіст Нільс Керн.

На думку Клоппа, той факт, що фінал відібрали у Росії - правильне повідомлення, яке має отримати країна-агресорка.

Війна все ще триває. Життя триває, навіть якщо ти намагаєшся його знищити. Ми граємо цей фінал для всіх людей, також і для людей в Україні, - сказав футбольний фахівець.

Своєю чергою головний тренер Реала Карло Анчелотті оцінив фінальний матч Ліги чемпіонів проти Ліверпуля.

Про це розповів сам італійський фахівець.

За мою кар’єру у Лізі чемпіонів ми зустрічалися з Ліверпулем дуже часто. Тепер ми зустрінемося знову. У них чудовий склад, із ними важко грати. Ліверпуль виступає на дуже високому рівні, з гарною фізикою, але грати з ними у фіналі – це задоволення.

Чи помститься Ліверпуль за поразку у фіналі 2018 року? Реал також сподівається помститися за поразку у фіналі 1981 року у Парижі. Не думаю, що це таке значення. Дві відмінні команди зустрінуться одна з одною, а переможе той, у кого буде більше сміливості та характеру.

Як я вже казав, Ліверпуль має багато якості, високу інтенсивність та хорошу організацію. Вони — одна з найкращих команд. Клопп – чудовий тренер, у мене з ним добрі стосунки. Він приніс нові речі у футбол: інтенсивність, що атакує тиск його команд. Він чудово справляється, - розповів Анчелотті.

Також півзахисник «Реала» Тоні Кроос поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів.

Думаю, «Ліверпуль» – краща команда, ніж була у 2018-му. Вони зберегли своїх найкращих футболістів та підписали нових. Тьяго Алькантара встановив стандарт футболіста центру поля, і вони дуже сильні у захисті.  З точки зору стабільності, вони були найкращою командою в Європі в цьому сезоні. Але це одна гра, і ми повинні взяти до уваги, що вибили їх у минулому сезоні, ця гра – 50/50, – сказав Кроос каналу ZDF, передає Tribuna.com.

Зустріч почнеться о 22.00.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next