Допомога не словом, а ділом: нідерландський клуб зібрав 25 тисяч євро для переселенців з України

Допомога не словом, а ділом: нідерландський клуб зібрав 25 тисяч євро для переселенців з України

Колишній гравець збірної України Євген Левченко розповів про благодійні ініціативи "Утрехту". Нідерландський клуб зібрав понад 25 100 тисяч євро для українських переселенців.

Клуб Веслі Снейдера вирішив допомогти не словом, а ділом. Зібрали гроші, і, крім того, усі українські діти в "Утрехті" можуть тренуватися та грати у цьому клубі безкоштовно, - написав Левченко у своєму Instagram.

Своєю чергою італійська хокейна команда "Амсікора" підтримала українців, зокрема – і команду МСК "Сумчанка". Про це повідомляють на сторінці сумського клубу у Фейсбук.

Тепла зустріч з МСК "Сумчанка" відбулася після гри італійського чемпіонату з хокею на траві між командами "Лорензоні" та "Амсікора". Дівчата сказали слова підтримки та вручили невеличкий подарунок команді, закінчивши свою промову гучним гаслом "Слава Україні! — йдеться у повідомленні.

Нині кольори італійського клубу захищають дві українки, вихованки сумської школи хокею: Марина Виноградова та Марина Хілько — гравчиня Національної збірної з хокею на траві.

Ми дуже вдячні за підтримку. Ми продовжимо боротись й обов’язково переможемо, — говорить головна тренерка "Сумчанки" Світлана Макаєва.

Підтримали сумчанок і гравчині клубу "Лорензоні".

Наразі клуб влаштував лотерею для всіх вболівальників. Тривала вона один день, продовжиться 9 квітня. Під час чоловічої гри італійського чемпіонату. Кожен учасник лотереї може купити квиток із номером та виграти собі невеликий подарунок (чашку, тарілку, сир тощо). Кольори клубу захищає вихованка сумської хокейної школи Аліна Фадєєва. Усі зібрані кошти підуть на підготовку сумської команди до Кубка європейських чемпіонів.

Зараз "Сумчанка" проводить підготовчий збір перед стартом у єврокубку у дивізіоні "Трофі". Турнір стартує 15 квітня.

Нагадаємо, раніше Петраков закликав зробити все можливе, щоб відокремитися від рф.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Міністр транспорту Великої Британії заявив про готовність прийняти біженців з України у себе вдома Міністр транспорту Великої Британії заявив про готовність прийняти біженців з України у себе вдома
Міністр транспорту Великої Британії Грант Шаппс заявив, що готовий запропонувати власний будинок для розміщення біженців з України.
Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб Ми будемо використовувати особняки російських олігархів для розміщення українських біженців, - Домінік Рааб
Розкішні маєтки російських олігархів конфіскують без виплат компенсацій, а потім у них поселять біженців із України, які рятуються від війни.
Loading...
Load next