Благодійний продаж медалей українських спортсменів зібрав понад 80 тисяч доларів

Благодійний продаж медалей українських спортсменів зібрав понад 80 тисяч доларів

На благодійних аукціонах від продажу медалей українських спортсменів вдалося зібрати понад 80 тисяч доларів США. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Понад 80 тисяч доларів США зібрали на благодійних аукціонах медалі українських спортсменів! Збройні Сили та народ України щиро вдячні хлопцям за жест доброї волі!, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за "золото" Паралімпійських ігор-2020 веслувальника Сергія Ємельянова біржа криптовалют WhiteBIT запропонувала $30 тис. На виручені кошти паралімпієць з Полтавщини планує закупити військове екіпірування для української армії.

Окрім того, унікальна "бронза" каратиста Станіслава Горуни, здобута на літніх Олімпійських іграх у Токіо, була продана за $20,5 тис.

Символічно, що її покупцем виявився житель Японії, тому олімпійська медаль повертається до господарів змагань. Гроші будуть передані на потреби Збройних Сил України, - інформують у Генштабі.

Повідомляється також, що золоту медаль чемпіонату світу U-20 українського нападника клубу другого німецького дивізіону "Ганза" (Росток) Данила Сікана продано в рамках серії благодійних аукціонів World Sports For Ukraine за $32 тис. Гроші підуть на допомогу українським біженцям у місті Росток.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Останній цвях у кришку його труни, — Ф'юрі про реванш Джошуа з Усиком Останній цвях у кришку його труни, — Ф'юрі про реванш Джошуа з Усиком
Друга зустріч Ентоні та Олександра може відбутись наприкінці весни або на початку літа 2022 року.
Loading...
Load next