Збірна Львівщини з рукопашного бою виборола повний комплект медалей на Кубку України

Збірна Львівщини з рукопашного бою виборола повний комплект медалей на Кубку України
У Києві днями відбувся Кубок України з рукопашного бою.

За підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА на змаганнях виступила і збірна Львівщини. Наші спортсмени здобули повний комплект медалей: золото, срібло та бронзу, повідомляє пресслужба ЛОВА.

20-річний Віталій Майборода став переможцем у ваговій категорії до 65 кг. Три роки тому Валерій вступив у Військовий коледж сержантського складу. Тут почав займатися рукопашним боєм та бойовим самбо. Зараз хлопець навчається в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. 

Він є майстром спорту з самбо та чемпіоном Збройних сил України з рукопашного бою, а тепер може додати ще й перемогу на Кубку України до своєї колекції нагород.

21-річний Ярослав Котенко здобув срібну медаль у ваговій категорії до 90 кг. Він почав займатися рукопашним боєм та бойовим самбо, коли вступив у Національну академію сухопутних військ. Зараз хлопець навчається на третьому курсі. Ярослав є майстром спорту України з боротьби самбо. Він брав участь в обороні Києва під час початку повномасштабної війни в Україні. Зараз він проводить навчання на полігоні для мобілізованих.

20-річний Микита Хаджинов здобув бронзову медаль у своїй ваговій категорії до 75 кг. Хлопець також почав займатись спортом, коли пов‘язав життя з військовою справою та вступив до коледжу, а потім й до Академії сухопутних військ. 

Тренує усіх спортсменів Павло Шміло. 

Нагадаємо, Опалювальний сезон на Львівщині добігає кінця

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео) Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)
Завдяки турніру було зібрано близько 100 тисяч гривень – 70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео) Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.
Четверо ветеранів Львівщини змагатимуться на «Іграх Нескорених» (відео) Четверо ветеранів Львівщини змагатимуться на «Іграх Нескорених» (відео)
У складі спортсменів національної збірної, які представлятимуть нас на Invictus Games, є Віктор Легкодух, Сергій Калитюк, Ігор Галушко та Дмитро Афанасьєв.
Loading...
Load next