Четверо ветеранів Львівщини змагатимуться на «Іграх Нескорених» (відео)

Четверо ветеранів Львівщини змагатимуться на «Іграх Нескорених» (відео)
У складі спортсменів національної збірної, які представлятимуть нас на Invictus Games, є Віктор Легкодух, Сергій Калитюк, Ігор Галушко та Дмитро Афанасьєв.

Мешканці Львівщини на Іграх нескорених. Четверо ветеранів з нашої області візьмуть участь в Міжнародних змаганнях для військових та ветеранів, які отримали травми на війні.

У складі спортсменів національної збірної, які представлятимуть нас на Invictus Games, є:

  • веслувальник на тренажерах та велоспортсмен Віктор Легкодух,
  • Сергій Калитюк, який займається стрільбою з лука та велоспортом,
  • Ігор Галушко – плавець та веслувальник на тренажерах,
  • Дмитро Афанасьєв, за яким стрільба з лука та паверліфтинг.

Нагадаємо, Ігри нескорених розпочнуться 16 квітня у нідерландській Гаазі. Загалом українці боротимуться за перемогу у 8 видах спорту. Додамо: до Гааги також мав поїхати тренер команди зі стрільби з лука, львів'янин Дмитро Сидорук. Але 6 квітня він загинув у боях проти російських військових. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео) Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
Loading...
Load next