Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)

Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.

Перемога на усіх фронтах: ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених». Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком у Гаазі здобули срібло у стрільбі з луку. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Нагадаємо, Дмитро Афанасьєв брав участь у бойових діях з квітня по травень 2014 року — у Донецьку та Маріуполі, де отримав тяжке поранення черевної порожнини під час виконання бойового завдання. А у 16-17 роках боровся за незалежність на луганському напрямку.

А 29-річний Сергій Калитюк з червня 2014 року в складі 25-ї окремої повітряно-десантної бригади брав участь в операції з підсилення Луганського аеропорту. Дорогою з Червоного Лиману до Ямполя потрапив у засідку та отримав 5 кульових поранень.

Додамо, на церемонію нагородження спортсмени вийшли з портретом тренера, побратима Дмитра Сидорука. На початку квітня він загинув у боях за Україну. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло" Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло"
В активі паралімпійської збірної України вже 56 нагород - 12 золотих, 29 срібних і 15 бронзових. Дві із них вибороли бігунка Оксана Ботурчук та велогонщик Єгор Дементьєв.
Золото на змаганннях вибороли 7 львів’ян Золото на змаганннях вибороли 7 львів’ян
Чемпіонат Європи у Румунії приніс українським спортсменам багато перемог.
Паралімпіада-2020: Україна дебютувала у Токіо та здобула п'ять медалей Паралімпіада-2020: Україна дебютувала у Токіо та здобула п'ять медалей
Це сьомі Ігри для національної паралімпійської збірної України. Зокрема, українську паралімпійську збірну представляють 143 спортсмени, які змагатимуться у 15 видах спорту.
Loading...
Load next