Мессі визначився зі своїм майбутнім у ПСЖ

Мессі визначився зі своїм майбутнім у ПСЖ

Аргентинський форвард Ліонель Мессі збирається до кінця відпрацювати свій контракт у Парі Сен-Жермен. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, Мессі продовжить виступати за ПСЖ у наступному сезоні. Аргентинець хоче відпрацювати до кінця свій контракт з ПСЖ до кінця. Їхня угода чинна до 2023 року.

Футболіст переконаний, що зможе допомогти ПСЖ нарешті тріумфувати в Лізі чемпіонів. Мессі повинен стати остаточним лідером парижан, якщо Кіліан Мбаппе перейде в "Реал".

У цьому сезоні Ліонель Мессі провів 29 матчів, забив 8 голів і віддав 13 асистів. Минулого літа він покинув "Барселону" і безкоштовно перейшов у ПСЖ.

Нагадаємо, що Міжнародний олімпійський комітет вирішив проводити засідання без участі росіян. Проте поки не виключив їх з організації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
"Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною "Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною
Ще один іноземний футболіст остаточно покинув Україну.
Loading...
Load next