Захищаючи Луганщину: колишній футболіст «Динамо» та «Дніпра» отримав контузію

Захищаючи Луганщину: колишній футболіст «Динамо» та «Дніпра» отримав контузію

Колишній голкіпер київського «Динамо», «Дніпра», рівненського «Вереса» та тернопільської «Ниви» Святослав Сирота отримав контузію під час боїв під Лисичанськом, борючись у лавах ЗСУ.

Як пише УНІАН, 51-річного уродженця Києва вдалося госпіталізувати лише за три дні після поранення. Святослав був на передовій, в епіцентрі бойових дій поблизу Лисичанська.

Колишній одноклубник Сироти по «Дніпру» Володимир Шаран, який зараз тренує клуб УПЛ «Минай», розповів, що після початку повномасштабного вторгнення Росії до нашої країни Святослав записався добровольцем до армії, попередньо евакуювавши сім'ю на захід України.

З огляду на те, що він ніколи не воював і не був в армії, йому довелося пройти короткочасну підготовку, після чого вирушив до Лисичанська. На жаль, під час ворожих обстрілів його серйозно контузило. Протягом трьох днів він почувався дуже погано, проте через завзяті бої госпіталізувати його та інших поранених було вкрай складно. Але врешті-решт Святослава вдалося перевезти до Дніпра – спочатку він потрапив у лікарню, а потім був переведений до військового шпиталю, – додав Шаран.

Сирота є вихованцем «Динамо», проте дебютувати за першу команду киян йому не вдалося. Він зіграв лише два матчі за дубль «біло-синіх». Потім він перейшов до «Вереса», де зіграв 45 поєдинків, а потім до «Дніпра», за який провів 30 ігор. Після завершення кар'єри воротаря Сирота працював арбітром у Другій лізі України.

Нагадаємо, раніше Збірна України з футболу презентувала нову форму на найближчі матчі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next