Топовий іспанський клуб хоче підписати Ярмоленка - ЗМІ

Топовий іспанський клуб хоче підписати Ярмоленка - ЗМІ
"Севілья" зацікавлена підписати Ярмоленка безкоштовно, оскільки влітку в нього завершується контракт з "молотобійцями".

Іспанська "Севілья" бажає здійснити трансфер вінгера "Вест Хему" Андрія Ярмоленка. Повідомляє Fichajes.

"Севілья" зацікавлена підписати Ярмоленка безкоштовно, оскільки влітку в нього завершується контракт з "молотобійцями". Як стало відомо раніше, тренер лондонського клубу Девід Моєс не заперечує, щоб капітан збірної України покинув їх.

Спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі вважає, що 32-річний українець підсилить команду.

На цю мить андалусійці посідають четверту сходинку в чемпіонаті Іспанії та ведуть боротьбу за бронзові медалі з мадридським "Атлетіко". Майже на 99% "Севілья" гарантувала собі участь в Лізі чемпіонів на наступний сезон.

У 2018 році Ярмоленко перебрався в англійський "Вест Хем" з дортмундської "Боруссії". У складі лондонців він зіграв 84 поєдинки й записав собі в актив 13 забитих голів та 7 асистів. За національну збірну України Андрій провів 106 матчів та забив 44 голи. Ярмоленко - другий бомбардир в історії збірної України. Щоб побити рекорд Андрія Шевченка йому залишилося забити всього 5 м'ячів.

Нагадаємо, що Україна перетнула позначку в 50 золотих нагород на Дефлімпіаді-2021. Збірна України продовжує свій тріумфальний виступ на Дефлімпіаді-2021. В 11 день змагань наші атлети здобули 6 нагород.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Лише так можна зупинити подібне лайно": вболівальники обурилися через безглузду симуляцію Ярмоленка в матчі Кубка Англії (відео) "Лише так можна зупинити подібне лайно": вболівальники обурилися через безглузду симуляцію Ярмоленка в матчі Кубка Англії (відео)
Раніше футбольна асоціація Англії звинуватила Андрія Ярмоленка в рекламуванні букмекерської компанії в Україні.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next