Українка виграла золото на міжнародному турнірі з маунтенбайку в Словенії

Українка виграла золото на міжнародному турнірі з маунтенбайку в Словенії
Маунтенбайк — вид спорту, що включає їзду на велосипеді бездоріжжям, зазвичай пересіченою місцевістю за допомогою або спеціального обладнаного гірського або гібридного дорожнього велосипеда.

Українка Яна Беломоіна виграла "золото" на міжнародному турнірі з маунтинбайку в Словенії. Повідомляє Telegram Міністерства молоді та спорту України.

На міжнародному турнірі з маунтинбайку, що проходив у словенському Камнику, лідерка збірної України Яна Боломоіна здобула золоту нагороду у крос-кантрі С1. Українка стала першою в елітній категорії серед жінок, показавши час - 01:13:47, - мовиться у дописі.

Друге місце посіла італійка Ґьяда Спеція (01:14:31), а третє - господарка змагань, словенка Таня Жакель (01:14:52).

Для Беломоіної це перша перемога сезону і друга нагорода 2022 року після "срібла" у словенській Вртойбі, - зауважили у міністерстві.

Призерами змагань стали ще чотири українські спортсмени.

Так, Олександр Гудима здобув бронзову нагороду у змаганнях серед чоловіків. Він став третім із результатом 01:28:57, поступившись двом італійцям - Даніеле Брайдоту й Філіппо Фонтані.

Срібними призерами змагань також стали Марія Сухопалова та Богдан Чинчик в юніорських категоріях до 19 років.

Анастасія Рубаненко стала володаркою другої "бронзи" в категорії до 17 років.

Нагадаємо, що "вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив. путін подарував футболістам збірної України годинники після матчу проти Росії.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
Олімпіада-2022: Усі результати українців у 1-й день Ігор у Пекіні Олімпіада-2022: Усі результати українців у 1-й день Ігор у Пекіні
У перший день Олімпійських ігор у Пекіні українці виступили у стрибках з трампліна та лижних перегонах.
Президентські стипендії для 8 спортсменів та 10 тренерів Львівщини Президентські стипендії для 8 спортсменів та 10 тренерів Львівщини
Відповідне рішення схвалили на засіданні Кабінету Міністрів України.
Loading...
Load next