"Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив

"Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив
путін подарував футболістам збірної України годинники після матчу проти Росії.

В інтерв'ю YouTube-каналу "Пряма червона" Ребров зізнався, що Путін подарував годинники українським футболістам в 1999 році після матчу у відборі на чемпіонат Європи-2000 між збірними України і росії.

Годинник, який Путін подарував після матчу Росія - Україна в 1999 році, я подарував своєму батькові. Не знаю зараз історію цього годинника, де він знаходиться. На ньому була викарбована дата матчу. Вони думали, що виграють. Коли нам дарували годинники, вони були всі сильно засмучені. Давав годинник особисто Путін.

Я його не бачив після того року. Мені тоді не сильно був цікавий цей годинник. Звичайно, тоді ніхто не замислювався, наскільки зараз цей годинник буде... Як ви говорите, що його треба розбити, - сказав Ребров.

Матч кваліфікації Євро-2000 Росія - Україна відбувся 9 жовтня 1999 року і завершився внічию 1:1. Завдяки цьому результату команда Йожефа Сабо вирвала путівку в плей-офф відбору, де програла Словенії.

Нагадаємо, що лідер Динамо бажає покинути київський клуб. Віктор Циганков має контракт ще на рік.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next