Підтримати національну збірну: на матчі Шотландія - Україна очікується 50 тисяч уболівальників

Підтримати національну збірну: на матчі Шотландія - Україна очікується 50 тисяч уболівальників

На півфінальному матчі відбору до чемпіонату світу-2022 Шотландія - Україна очікується 50 тисяч вболівальників. Про це повідомляє УАФ, передає Champion.

З них 47 тисяч місцевих фанів та 3 тисячі прихильників української національної команди.

Команди зіграють у Глазго на стадіоні Гемпден-Парк, який розрахований на 52 063 глядачів.

Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Своєю чергою український тренер Микола Павлов висловив сумніви щодо підготовки збірної України. Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

Він зазначив, що Олександр Петраков ніколи не мав досвіду в плані готування команди протягом цілого місяця, тож це викликає запитання.

Втім, Павлов наголосив на каналі "Футбол", що якщо Україна сьогодні таки переможе Шотландію, то він готовий стати перед Петраковим на коліна.

Також Національна збірна України з футболу пропонує придбати віртуальний квиток на її матч у плей-оф кваліфікації Чемпіонату світу-2022; виручені кошти підуть на відбудову критичної інфраструктури через фандрейзингову платформу United24.

Про це повідомила команда проєкту, передає Укрінформ.

Всі, хто хоче долучитися до відновлення України й підтримати національну збірну, зможуть зробити внесок, придбавши віртуальний квиток однієї чи декількох категорій на суму від 300 до 5000 грн. Це також можливість підтримати команду для тих уболівальників, які не можуть відвідати матчі через війну, розпочату росією, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що купити квиток може будь-хто з будь-якої точки світу, а всі зібрані кошти будуть перераховані на відбудову критичної інфраструктури України через фандрейзингову платформу United24.

Крім того, кожен власник такого квитка зможе взяти участь у розіграші подарунків від партнерів збірної України. Наприклад, за внесок у розмірі 5000 гривень благодійник матиме право на участь у розіграші футболки з автографом, в яку був одягнений один із гравців під час матчу.

Придбати віртуальні квитки та побачити перелік подарунків можна на квитковому сервісі. Матч транслюватиметься онлайн за участі українських ведучих та коментаторів.

У проєкті United24 нагадали, що 1 червня збірна України з футболу зіграє зі збірною Шотландії у плей-оф кваліфікації чемпіонату світу 2022 року. Матч відбудеться на стадіоні «Гемпден-Парк» у Глазго. Ця зустріч мала відбутися ще у березні в Харкові, проте це стало неможливим через повномасштабне вторгнення росії. За даними команди проєкту, відтоді росіяни зруйнували в місті понад 2000 житлових будинків.

Нагадаємо, раніше в Україні дозволили проводити спортивні заходи під час війни.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом
Учасниками події стануть відомі українські артистки – Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA.
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Loading...
Load next