"Обси*аєшся і їдеш до Європи": футболіст Алієв розкритикував скандального депутата Тищенка

"Обси*аєшся і їдеш до Європи": футболіст Алієв розкритикував скандального депутата Тищенка

Колишній гравець «Динамо» та збірної України Олександр Алієв розкритикував депутатів, які втекли з Києва через війну. Про це пише Sport.ua.

Мені нас*ати на депутатів, хто вони, що вони. У нас горе в країні, ти приймаєш закони цієї країни, тиснеш кнопки. А чому ти обси*аєшся і їдеш до Європи, а коли другого квітня все закінчилося, повертаєшся сюди і показуєш нібито ти був тут? Багато хто знає, хто тут був, хто тут не був. Ми знаємо чудово як Колюня Тищенко розповідає, як він був тут. А ми знаємо, як він сидів на Закарпатті. Цього ж ніхто не каже. А чого боятися? Кажіть, нехай люди знають. На війні дуже багато хто робить ще більше грошей. Якщо ти накрав у той час, ти зі своєї кишені дістань гроші та зроби бронежилети, зроби каски, зроби форму. Якби не волонтери, багато чого не було б у хлопців, – сказав Алієв.

Своєю чергою захисник "Руху" Максим Білий в інтерв'ю клубній пресслужбі розповів про підготовку львів'ян до нового сезону, передає "Terrikon".

Ми не полишали тренувальний процес, по можливості працювали весь цей час. Відпочили три тижні, набрались сил, взялись до роботи. Значно легше тренуватись, якщо знаєш, коли почнеться чемпіонат, маєш перед собою конкретну мету. Маємо підготуватись функціонально і психологічно. Провести цей чемпіонат краще, ніж попередній.

Грати чемпіонат в України — це єдине правильне рішення в цій ситуації. Ми всі українці. І кожен займається своєю справою. Якщо наш президент на час війни залишився в Україні, то чому футболісти мають їхати за кордон і там грати?

У тренувальному процесі бере участь багато молодих футболістів. Для нас це не в новинку. Вони з нами й раніше тренувались. Далеко на одній лише молоді не заїдеш, адже молоді хлопці, як правило, це нестабільність, психологія... Але це для них шанс, і вони повинні ним скористатись. Пам’ятаю, коли в 2014-му році почалась війна, в нас теж багато хороших молодих футболістів з’явилось.

Нагадаємо, раніше український боксер оскандалився спільним фото з росіянином.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next