"Я не хочу бачити вбивць у секторі": Магучіх про відсторонення росіян від Чемпіонату Світу з легкої атлетики

"Я не хочу бачити вбивць у секторі": Магучіх про відсторонення росіян від Чемпіонату Світу з легкої атлетики

У США пройде чемпіонат світу з легкої атлетики. Головний старт року в легкій атлетиці пройде без участі російських і білоруських спортсменів. Представники країн-агресорів були відсторонені від змагання через повномасштабну війну, де рф напала на Україну.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучих поділилася думками про відсторонення представників рф і Білорусі.

Я не хочу бачити вбивць у своєму секторі. Цей день змінив все.

Невдоволення Ласіцкене? Через те, що вона росіянка. Наші люди вмирають тільки тому, що вони українці, - наводить слова Магучіх.

Нагадаємо, що "Шахтар" оголосив ім'я нового головного тренера: хто це.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото) Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото)
На одному із фото разом позують Магучіх і Ласіцкене. Спортсменки стоять без прапорів, але росіянка обіймає українку за плече.
Loading...
Load next