Коноплянка розповів як благав Коломойського відпустити його до "Ліверпуля"

Коноплянка розповів як благав Коломойського відпустити його до "Ліверпуля"

Колишній власник ФК "Дніпро" Ігор Коломойський не відпустив Євгена Коноплянку до "Ліверпуля".

Український футболіст плакав після такого рішення президента клубу, про що розповів Weszło.com.

Я плакав. До Дніпра приїхала делегація серйозних людей з "Ліверпуля". Ми вечеряли. "Угоду завершено", – стверджували вони. "Ліверпуль" запропонував 25 мільйонів євро. Я ходив до Коломойського. "Будь ласка, відпустіть мене, я здійсню свою мрію", – благав я. Він був невблаганним, – сказав Коноплянка.

Також футболіст міг перейти до мадридського "Атлетіко".

Я міг перейти до "Атлетіко". Дієґо Сімеоне стверджував, що бачив мене в команді. Проблема в тому, що "Атлетіко" мав продати одного гравця. А тим часом моя дружина була на восьмому місяці вагітності. Я хотів якнайшвидше забрати її із собою в Іспанію. Чекав два тижні. Зв'язався з агентом. Він сказав, що "Севілья" має підійти. Ми уклали угоду, – пригадав гравець.

Коноплянка підтвердив, що ним цікавилися "Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті", "Челсі", "Арсенал", "Ювентус", "Рома" й "Боруссія" Дортмунд.

Також Євген Коноплянка заявив, що переймається через війну в Україні.

Я думаю лише про війну в Україні. Я не можу зосередитись ні на чому іншому. Ніщо інше не здається мені важливим чи вартим уваги. Захід трохи забуває, що ще гинуть люди, гинуть діти, гинуть сім'ї, гинуть солдати. В ім'я інтересів якогось божевільного знищується ціла нація. Я не маю часу дивитися футбол, бо постійно читаю новини про події в моїй країні. Подивіться, ще двадцять людей загинули, - сказав Коно польській пресі.

Нагадаємо, раніше Шахтар оголосив ім'я нового головного тренера.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції
Сергій Ребров також розповів про своїх батьків, які ховаються в бомбосховищах.
Loading...
Load next