Олександр Усик присвятив перемогу над Ентоні Джошуа Україні, ЗСУ і всім захисникам (відео)

Олександр Усик присвятив перемогу над Ентоні Джошуа Україні, ЗСУ і всім захисникам (відео)

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа у бою за звання чемпіона світу у суперважкій вазі роздільним рішенням суддів: 115-113, 116-112, 113-115. Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Для Усика цей був лише четвертий бій у суперважкій вазі та перший у статусі чемпіона у цій ваговій категорії. Джошуа ж вдруге намагався повернути собі титули.

Визначати переможця довелося суддівськими записками - за 12 раундів боксери не відправили один одного в нокаут. Вони роздільним рішенням визначили переможцем Усика - українець зберіг звання чемпіона світу!

Бій Олександра Усика проти Ентоні Джошуа був головною боксерською подією 2022 року у надважкій вазі. Усик та Джошуа вдруге зустрілися у поєдинку за звання чемпіона світу.

Таким чином українському боксеру вдалося зберегти свої пояси чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі.

Після бою Олександр Усик заявив, що цю перемогу він присвячує Україні та воїнам, які зараз захищають нашу країну від окупантів, повідомляє УНІАН.

Промоутер британського супертяжа Ентоні Джошуа поділився своїми враженнями від поєдинку:

Я не думаю, що Джошуа переміг. Це був близький бій, але заслужена перемога Усика. 10-й раунд - я не міг у це повірити. Наприкінці 9-го раунду я підбіг у кут Джошуа і сказав, що ти його побив, Усику кінець. А потім я побачив від Олександра один з найкращих раундів в історії суперважкого дивізіону. Тож Усик заслужено виграв.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next