Олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко отримав нагороду від Зеленського

Олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко отримав нагороду від Зеленського

Олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко опублікував в соцмережах фотографії з Президентом України Володимиром Зеленським, спортсмен був удостоєний нагороди до 31-ої річниці незалежності України. Про це пише "Xsport".

Велика честь отримати державну нагороду від Президента до 31 річниці незалежності України. Такі моменти надихають на подальші перемоги. Слава Україні! — зазначив він.

Нагадаємо, Олександр Абраменко завоював першу нагороду України на зимових Олімпійських іграх у Пекіні. Українець здобув "срібло" у фристайлі.

Абраменко пройшов у фінал з п'ятим результатом. У нього вийшов найкращий перший стрибок, за який він отримав 123.53 бали.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
Якщо в Україні не з'явиться база для фристайлістів, то я вже не знаю що робити, — Абраменко Якщо в Україні не з'явиться база для фристайлістів, то я вже не знаю що робити, — Абраменко
На Іграх-2022 Олександр здобув "срібло". Це єдина нагорода для України.
Loading...
Load next