У російських спортсменів немає шансів потрапити на Олімпіаду-2024, — спортивний журналіст

У російських спортсменів немає шансів потрапити на Олімпіаду-2024, — спортивний журналіст

Україна докладає всіх зусиль, щоби не допустити росію до участі на Олімпійських іграх у 2024 році. Фактично спортсмени країни-агресора не мають жодних шансів потрапити на змагання. Таку думку озвучив спортивний журналіст, ведучий Ігор Циганик в ефірі телеканалу FREEДОМ.

За його словами, просто поїхати на Олімпіаду не можна. Перепустку на змагання треба заробити кожній збірній у кожному окремому виді спорту.

Для того щоб поїхати, потрібно показати спортивний результат, а оскільки вони зараз заблоковані, жодна збірна не може вибороти перепустку на олімпіаду, — сказав Циганик.

Також, за словами журналіста, існує і політичний момент — багато країн просто бойкотуватимуть спортивний захід.

У нас такий досвід уже є. 1980-го року, коли війська Радянського Союзу увійшли до Афганістану, Олімпіада в Москві відбулась без великої кількості країн-учасниць. Багатьох країн. Тобто фактично це були змагання країн соцтабору. Словом, шансів жодних. 2024-го року росіян на Олімпіаді не буде, — резюмував журналіст.

Нагадаємо, раніше у "Шахтарі" розкритикували ФІФА через дії щодо країни-агресорки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції
Сергій Ребров також розповів про своїх батьків, які ховаються в бомбосховищах.
Loading...
Load next