"Тут немає боягузтва": Усик зізнався, що готувався до свого нокдауну в реванші з Джошуа (відео)

"Тут немає боягузтва": Усик зізнався, що готувався до свого нокдауну в реванші з Джошуа (відео)

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Олександр Усик розкрив подробиці своєї підготовки до реваншу проти британського боксера Ентоні Джошуа.

Українець зізнався, що він складав план на випадок того, якщо опиниться в нокдауні.

Як і в першому, так і в другому бою у нас був план забирати раунд, проводити в раунді 2-3 вдалих комбінації і обов'язково забирати кінцівку - тук-тук-тук 10 секунд. Якщо, не дай Бог, нокдаун - ніякого поспіху. Ти встав на коліно, тобі відрахували, ти відновився і забираєш наступний раунд.

Ми обговорювали таке. Це бокс. Зазвичай боксер, коли пропускає удари, починає виживати, показувати свій характер. У цей момент його добивають, тому що він не бачить, не відчуває дистанцію так, як коли у нього немає запаморочення. Добре, ти програєш раунд, але відновишся. Встав на коліно, тобі відрахували - це стратегія. Тут немає боягузтва. В цьому і полягає стратегія боксу, поєдинку, бою, коли ти вчасно може робити дії, які приведуть тебе до перемоги, - сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу USYK17.

Нагадаємо, що Малиновського позбавили звання найдорожчого українського футболіста.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа "Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа
Усик розповів, що поєдинок з Джошуа був хорошим, але в реванші він виступить ще краще. Спортсмен наголосив, що буде "сильніше і швидше".
Loading...
Load next