Україна, Іспанія та Португалія подали спільну заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 з футболу

Україна, Іспанія та Португалія подали спільну заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 з футболу
Умови участі України у заявці будуть обговорені та визначені згодом.

Україна приєдналась до заявки Португалії та Іспанії на проведення Чемпіонату світу 2030 року з футболу. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу (УАФ).

Федерація футболу Португалії та Королівська федерація футболу Іспанії залучили Україну до заявки на проведення Чемпіонату Світу-2030. Обидві асоціації повідомили про своє прагнення УЄФА, який одразу висловив свою повну підтримку, - йдеться у повідомленні. 

Відтепер до Координаційного комітету з підготовки заявки на проведення Чемпіонату Світу-2030 на чолі з Антоніо Ларанхо входитимуть й представники української сторони. Кандидатури Португалії, Іспанії та України відповідатимуть всім критеріям та дедлайнам подачі заявки до ФІФА, уточнює УАФ.

Нагадаємо, що Шахтар завдав нищівної поразки Металісту в УПЛ (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Україна – Боснія і Герцеговина: заявка збірної "синьо-жовтних" на матч кваліфікації ЧС-2022 (відео) Україна – Боснія і Герцеговина: заявка збірної "синьо-жовтних" на матч кваліфікації ЧС-2022 (відео)
Збірна України в цьому відборі ще не грала з боснійцями. "Жовто-синім" належить провести проти цієї збірної два заключні матчі кваліфікації.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next