Україна – Боснія і Герцеговина: заявка збірної "синьо-жовтних" на матч кваліфікації ЧС-2022 (відео)

Україна – Боснія і Герцеговина: заявка збірної "синьо-жовтних" на матч кваліфікації ЧС-2022 (відео)
Збірна України в цьому відборі ще не грала з боснійцями. "Жовто-синім" належить провести проти цієї збірної два заключні матчі кваліфікації.

Сьогодні, 12 жовтня на стадіоні "Арена Львів" відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу між збірними України та Боснії і ГерцеговиниПоєдинок Україна – Боснія і Герцеговина стартує о 21:45.

Вболівальники зможуть відвідати його лише за наявності паспорту вакцинації або ж тесту на COVID. Проте, фанатам, які не зможуть потрапити на стадіон не варто засмучуватись - пряму трансляцію матчу можна буде подивитися на телеканалі "Україна", а також протистояння української та боснійської збірних покаже канал "Футбол 1".

Однак, напередодні важливого матчу "жовто-сині" можуть мати серйозні кадрові втрати. Причина – застуда декількох гравців.

Не можу сказати про Соболя. Соболь, Корнієнко, Коля Матвієнко, Сидорчук теж, у Тимчика були проблеми цілий день – нежить, голова боліла. Побачимо, зараз не можу нічого сказати, - повідомив тренер Петраков.

Наразі заявка "синьо-жовтих" на матч відбору ЧС-2022 виглядає наступним чином:

  • Воротарі: Андрій Пятов (Шахтар), Георгій Бущан (Динамо), Дмитро Різник (Ворскла).
  • Захисники: Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі – Шахтар), Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Артем Шабанов (усі – Динамо), Едуард Соболь (Брюгге).
  • Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков (усі – Динамо), Тарас Степаненко (Шахтар), Сергій Булеца (Зоря), Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Олександр Зубков (Ференцварош), Ігор Харатін (Легія).
  • Нападники: Роман Яремчук (Бенфіка), Артем Довбик (СК Дніпро-1), Данило Сікан (Шахтар).

Зауважимо, що команда Олександра Петракова ще зберігає теоретичні шанси на перше місце. Для цього необхідно, аби Україна здобула дві перемоги, а Франція не змогла переграти Казахстан та Фінляндію. 

Нагадаємо, що у суботу, 9 жовтня, збірна України здобула довгоочікувану перемогу у відборі на Чемпіонат світу в групі D, яка також стала дебютною перемогою під керівництвом наставника Олександра Петракова.

Читайте також
Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео) Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео)
Вже на 15-й хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок, проте в другому таймі гості відновили рівновагу.
Поєдинок Україна-Швеція: заявка збірної на матч 1/8 фіналу на Євро-2020 Поєдинок Україна-Швеція: заявка збірної на матч 1/8 фіналу на Євро-2020
На матчі проти Швеції головний тренер Андрій Шевченко може розраховувати на всіх гравців, окрім Олександра Зубкова. Футболіст не гратиме під час матчу, через травму яку він отримав під час гри зі скандинавами.
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
Loading...
Load next