"Ми грали за свою честь": Луческу висловився про матч Динамо проти Фенербахче в Лізі Європи

"Ми грали за свою честь": Луческу висловився про матч Динамо проти Фенербахче в Лізі Європи

У четвер, 3 листопада, в рамках шостого туру групового турніру Ліги Європи київське "Динамо" в номінально домашньому матчі програло "Фенербахче" з рахунком 0:2.

Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу прокоментував гру з турецьким клубом.

Ми допустили дві помилки, які дозволили "Фенербахче" виграти цю гру. У двох матчах з турками ми двічі пропустили після кутових, одного разу після ауту, ще одного разу – після помилки захисту. Проте "Фенербахче" грав добре, це дуже хороша команда, з сильними гравцями. Вони були дуже мотивованими, ми грали за свою честь. Наші гравці проявили характер. Це позитивний момент, який я побачив у цьому матчі.

Другий тайм був для нас набагато кращим. Ми старалися, робили все можливе, але, відверто кажучи, "Фенербахче" був кращим і заслужив перемогу цього вечора. У нас не було шансів вийти в плей-офф, ми грали за нашу гордість.

Загальна ситуація у нас важка. Багато подорожей, ми не можемо грати вдома перед нашими вболівальниками. Гравці часто залишалися без сімей. У цих умовах працювати нелегко. Це все викликало втому і це також вплинуло на наші останні результати.

Ми дуже добре почали, добре виступили в кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми виграли у "Фенербахче", потім у "Штурма", але програли великій "Бенфіці". Звичайно, з цього завжди можна почерпнути позитив. Сподіваюся, це допоможе нам розвиватися в УПЛ

Шкода, що ми фінішували на останньому місці в групі Ліги Європи. На мій погляд, ми не заслуговуємо такого результату. В інших обставинах ми могли б домогтися більш успішного результату, - наводить слова Луческу офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що "Дніпро-1 - Аполлон" ключовий матч Ліги конференцій: прогнози.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next