"Дніпро-1 - Аполлон" ключовий матч Ліги конференцій: прогнози

"Дніпро-1 - Аполлон" ключовий матч Ліги конференцій: прогнози
Команди зійдуться у грі сьогодні, 27 жовтня, о 22:00.

Сьогодні в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги конференцій "Дніпро-1" зіграє проти кіпрського клубу "Аполлон". 

Поєдинок "Дніпро-1" проведе в словацькому місті Кошице. Обслужить поєдинок португальська бригада суддів на чолі з Антоніу Нобре. Допомагати йому будуть асистенти Педру Рібейру і Нелсон Перейра.

Для команди Олександра Кучера цей поєдинок може стати ключовим, адже якщо "Дніпро-1" здобуде перемогу в майбутній зустрічі, то гарантує собі єврокубкову весну, і тоді в заключному турі буде вирішальна битва з нідерландським "АЗ" за перше місце і прямий вихід в 1/8 фіналу турніру.

"Аполлон" у першому турі групового раунду Ліги конференцій зіграв у безгольову нічию з "Вадуцом" (0:0), а потім послідували поразки від "Дніпра-1"(1:3) і "АЗ" (2:3). У четвертому турі "Аполлону" вдалося взяти реванш у нідерландського клубу (1:0) і продовжити боротьбу за друге місце в квартеті. У грі проти "Дніпра-1" кіпріотів влаштує тільки перемога, в іншому випадку матч останнього туру проти "Вадуца" вже не матиме ніякого турнірного значення. 

Нагадаємо, що Україна отримала девʼяту медаль на чемпіонаті світу з кульової стрільби, 4 з них – у львів’янина.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив "Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив
путін подарував футболістам збірної України годинники після матчу проти Росії.
Loading...
Load next